ЗВІТ про проведення бінарного заняття

05 березня 2024 року викладачами циклової комісії журналістики, діловодства та філології Віталієм Литвиненком та Лілією Грудзинською було запрошено фахівця з маркетингу  Наталію Міндрул (спеціаліста з інновацій департаменту маркетингу Carlsberg Group-Україна) на відкрите заняття. Бінарне заняття  з дисципліни «Організація роботи ЗМІ»  ОПП Журналістика було проведено для здобувачів освіти групи 566 Ж-2.

У ході заняття здобувачі освіти набули наступних компетенцій: здатність застосовувати практичні навички з організації ЗМК, сегментування ринку, створення рекламного повідомлення та аналіз основних конкурентів на ринку FCMG.

Запропоноване практичне бінарне заняття сприятиме  кращому засвоєнню матеріалу, підвищенню зацікавленості  з дисципліни «Організація роботи ЗМІ» як допоміжної дисципліни професійного напрямку ОПП Журналістика, формує у здобувачів освіти практичні навички застосування основ з маркетингу та реклами, допомагає  перенести вже сформовані навички і вміння в нові сфери діяльності, активізує емоційну та логічну пам'ять, інтенсивніше працює уява, підвищуються навички  майстерності опрацювання елементів маркетингового процесу просування власної продукції.