Профорієнтаційна робота у м. Фастові

На запрошення Київського обласного центру зайнятості, 22 березня 2016 року викладачі коледжу на чолі з Васьковським А.Д. та за сприяння директора Інституту доуніверситетської підготовки НАУ Муранової Н.П. відвідали Ярмарок професій у м. Фастів.
         Профорієнтаційний захід у Фастівському міськрайонному центрі зайнятості відвідали  близко 100 учнів із  ЗНЗ м. Фастова та Фастівського району.
        Викладачі традиційно ознайомили учнів 9-11 класів із діяльністю коледжу, його історією і сьогоденням, особливостями навчання, продемонстрували фільм про ПЕК НАУ та роздали відвідувачам заходу рекламні буклети із інформацією про підготовчі курси, новим переліком спеціальностей та загальною інформацією про коледж.
На поставлені запитання, що цікавили абітурієнтів,  а саме:  особливості навчання, організація дозвілля студентів, викладачами також були надані вичерпні відповіді. 
       Адміністрація Фастівського МРЦЗ подякувала представникам коледжу за постійну участь у «Ярмарку професій» та якісне проведення профорієнтаційної роботи із старшокласниками міста та району.