ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА СТУДЕНТІВ КОЛЕДЖУ У ПРОВЕДЕННІ СВЯТА «ЮНЬ КИЄВА ЗАПРОШУЄ»

     26 вересня 2015 року у Маріїнському парку столиці відбулося велике свято «Юнь Києва запрошує». Організаторами заходу Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Загалом на святі було представлено 10 районних соціальних центрів та 40 різноманітних громадських, столичних, всеукраїнських та міжнародних організацій, серед яких ОБСЄ, ЮНІСЕФ та українсько-турецький культурний центр «Сяйво».

     Студентський актив Промислово-економічного коледжу у якості волонтерів допомагав Київському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у проведенні свята.

     Діти та їх батьки ознайомилися з презентацією курсів української мови та українознавства, послухали концерт дитячої творчості, долучилися до майстер-класів із наставництва та тьюторства (допомога у навчанні) для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також ознайомилися з діяльністю соціальних установ, закладів культури, освіти, позашкільної освіти, громадських організацій міста Києва. У заході взяли участь, також, діти сімей переселенців, демобілізованих учасників АТО та членів їхніх сімей.

     Промислово – економічний коледж був відзначений Подякою за допомогу в організації та проведенні загальноміської соціокультурної акції  “Юнь Києва запрошує”.