Виставка «Освіта та кар’єра 2015»

 

     У Києві в Національному центрі ділового та культурного співробітництва   «Український дім» 16-18 квітня 2015 року працювала виставка «Освіта та кар'єра».

     Щорічна виставка «Освіта та кар'єра» є одним з найбільших заходів освітнього простору країни, що традиційно збирає лідерів вищої освіти та надає можливість відвідувачам ознайомитися з пропозиціями в сфері надання освітніх послуг в Україні.

     Цього року участь у виставці взяли більше 100 українських та закордонних навчальних закладів, представники яких розказали про особливості вступу та отримання вищої освіти у своїх навчальних закладах.

     Зокрема у виставці взяли участь провідні вищі навчальні заклади країни – Київський політехнічний інститут, Київський національний університет імені Т. Шевченка, Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, Національний університет харчових технологій, Київський університет імені Бориса Грінченка та інші.

     У ході виставки майбутні абітурієнти та їх батьки змогли дізнатися про підготовчі програми, які пропонують навчальні заклади, рівень вимог до сертифікатів ЗНО з навчальних предметів, кар’єрні перспективи після отримання диплому тощо.

     Також участь у виставці взяли понад 30 навчальних закладів та освітніх організацій з Великої Британії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Австрії, Німеччини, Канади, Естонії, Греції, Латвії, Туреччини.

     Під час роботи виставки Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету провів круглий стіл на тему: «Науково-пошукова робота студентів», в якому взяли також участь студенти та викладачі Коледжу будівництва, архітектури та дизайну та Торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

     З доповідями виступили студенти спеціальності «Комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації» Свець Олександра та Кірякова Наталія, спеціальність «Розробка програмного забезпечення» представляли Шпирин Дмитро та Степанов Валентин, а Барабаш Дмитро, голова Наукового товариства студентів ПЕК НАУ, разом з Городецьким Олексієм розповіли присутнім про напрямки науково-пошукової роботи студентів спеціальності «Виробництво, обслуговування та ремонт електронної побутової апаратури».

     Під час роботи виставки проводилась профорієнтаційна робота, студенти відділення комерційної діяльності та відділення програмування знайомили гостей виставки зі спеціальностями, правилами прийому на навчання, роздавали рекламну літературу.

     За участь у Виставці Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету отримав Диплом від товариства «Знання» України та Центру «Виставки. Ярмарки. Презентації»!

Дякуємо студентам та головам циклових комісій за їх плідну роботу!