Підтримка обдарованої молоді

     Солом’янська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що з метою фінансової підтримки державою обдарованої молоді щорічно призначається 60 грантів Президента України для обдарованої молоді для реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній та гуманітарній сфері. Грант може одержати громадянин України віком від 14 до 35 років.

     З наказом Міністерства молоді та спорту України від 15 жовтня 2013 року № 619 «Про забезпечення реалізації Указу Президента України від 02 серпня 2000 року № 945 «Про гранти Президента України для обдарованої молоді» можна ознайомитись на сайті управління сім'ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту http://www.sms.gov.ua/ (розділ «Послуги», підрозділ «Гранти Президента України для обдарованої молоді»).

     Заявки претендентів необхідно подавати до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) до 25 лютого 2014 року за адресою: вул. Дегтярівська, 31, 9 поверх, каб. 914.