День професій в НАУ з ФНСА

 

Національний авіаційний університет запрошує учнів старших класів та студентів коледжів на «День професій в НАУ», що відбудеться 28 березня 2023 року о 14:00 в онлайн форматі на платформі Zoom. Участь безкоштовна!

Організатори: Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Факультетом наземних споруд і аеродромів НАУ.

Проєктування професійного майбутнього розпочинається сьогодні. Крок у майбутнє – правильний вибір закладу вищої освіти і спеціальності на все життя.

Ви зможете ознайомитись із професіями, які здобувають студенти на Факультеті наземних споруд і аеродромів НАУ (http://fgsa.nau.edu.ua/). Фахівці з галузі архітектури, будівництва, дизайну, ІТ-дизайну, геодезії та землеустрою після отримання освіти можуть працювати на посадах:

  • головний архітектор міста, архітектор-планувальник міст, головний архітектор проєкту, архітектор територіальної громади;
  • ВІМ-менеджер, головний інженер проєкту, інженер-консультант (будівництво та реконструкція аеропортів), експерт-будівельник, інженер з нагляду за будівництвом;
  • директор аеропорту, начальник аеродромної служби;
  • ІТ-дизайнер, WEB-дизайнер, моушн-дизайнер, графічний дизайнер, дизайнер-конструктор, дизайнер меблів, дизайнер пакування, дизайнер промислових виробів та об’єктів;
  • картограф, землевпорядник.

Такі професії опановують студенти НАУ на Факультеті наземних споруд і аеродромів. Також випускники факультету можуть продовжувати навчання в аспірантурі для здобуття наукових ступенів. Обирайте найкращу майбутню професію!

 

Наші спікери ФНСА:

Василенко Вікторія, завідувач кафедри комп’ютерних технологій дизайну і графіки, к.т.н., доцент; Крижанівський Олександр, доцент кафедри архітектури та просторового планування, к.арх., доцент; Костира Наталія, доцент кафедри комп’ютерних технологій будівництва та реконструкції аеропортів, к.т.н., доцент; Дубик Олександр, доцент кафедри інфраструктури авіаційного транспорту, к.т.н., доцент; Іщенко Наталія, доцент кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою, доктор філософії, доцент; Беленок Вадим, доцент кафедри аерокосмічної геодезії та землеустрою, к.ф.-м.н., доцент.

 

Реєстрація для учасників заходу обов’язкова за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/17PvMq2cab5_CEexVr4GRNO2eN3vwXNQ2pyzFhwm5jgo/edit

 

Підключитися: https://us02web.zoom.us/j/85620032190?pwd=RGtrU2xnelBVMm1OVTIrRCtZaHA0UT09

Ідентифікатор: 856 2003 2190

Код доступу: 353488

 

Довідки: Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ,

(044) 4066847; (044) 4067415

Наші контакти:

м. Київ, НАУ, проспект Любомира Гузара, 1, корпус 8а-609

Приймальна комісія: т. (044) 4974105 http://pk.nau.edu.ua/

НАУ: https://nau.edu.ua/         

ФНСА http://fgsa.nau.edu.ua/

ННІРО: http://iro.nau.edu.ua/

https://bit.ly/2MNOudK