УЧАСТЬ У XI МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ. ВІДНОВЛЕННЯ: ВИКЛИКИ, ПІДХОДИ ТА ІНСТРУМЕНТИ

 

Викладачі комісії економіки та підприємництва 08.11.2022р. взяли участь у у XІ Міжнародній науково-практичній конференції «ЄВРОПЕЙСЬКА ІНТЕГРАЦІЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ В КОНТЕКСТІ БОЛОНСЬКОГО ПРОЦЕСУ. Відновлення: виклики, підходи та інструменти».

 Організаторами заходу були Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Інститутом вищої освіти НАПН України за підтримки Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури Європейської Комісії, Міністерства освіти і науки України, Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Національної академії педагогічних наук України, Спілки ректорів закладів вищої освіти України та Британської Ради в Україні.

Мета конференції спрямована на  розвинення компетентності щодо відновлення вищої освіти в Україні,  на забезпечення та удосконалення якості, та виробити відповідні рекомендації. Основними питаннями обговорення конференції: дослідження розвитку вищої освіти України в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення та визначення викликів; ідентифікувати актуальні підходи та інструменти відновлення вищої освіти в Україні, які спрямовані на забезпечення та удосконалення якості, зокрема можливості програм міжнародної технічної допомоги ЄС; визначення релевантних шляхів відновлення вищої освіти на національному, регіональному та інституційному рівнях.

ФОТО