Вебінар з питань академічної доброчесності в межах проєкту «Ініціативи академічної доброчесності та якості освіти Academic IQ»

 

Вебінар з питань академічної доброчесності в межах проєкту «Ініціативи академічної доброчесності та якості освіти Academic IQ»

 

30 листопада 2021 року представники Відокремленого структурного підрозділу  «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету»  Олена Родіонова, Ірина Литовченко, Аліна Гудзенко, Павло Родіонов, Леся Гаврутенко, Ніна Гришко, Наталія Рябчук і Наталія Ткачук долучилися до участі в онлайн-вебінарі «Публікація статей у хижацьких виданнях: наслідки для дослідників та університетів», що відбувся в межах проєкту «Ініціативи академічної доброчесності та якості освіти Academic IQ» Американських Рад з міжнародної освіти. Спікерка заходу - Діна Вьорткіна, директорка Офісу інформації та навчальних технологій Коледжу освіти Університету штату Флорида. 

Під час вебінару розглядалися актуальні питання академічної доброчесності, поняття «хижацьких  видань», особливостей і наслідків публікації наукових праць у хижацьких журналах, діяльності всесвітньої ініціативи «Обдумайте. Перевірте. Відправте» (Think. Check. Submit) та ін. Учасники заходу також отримали доступ до онлайн-ресурсів, які можна використовувати для детального аналізу хижацьких видань та підвищення рівня обізнаності серед викладачів, науковців та здобувачів освіти.