Презентація дослідження умов праці у сфері культури та креативних індустрій у державному й приватному секторах

 

Презентація  дослідження   умов праці у сфері культури та креативних індустрій у державному й приватному секторах

 

21 жовтня 2021 року відбулася презентація  дослідження   умов праці в сфері культури та креативних індустрій у державному й приватному секторах, яке було проведено у  червні-жовтні 2021 року Cedos. Захід проходив у межах дослідження умов праці у сфері культури та креативних індустрій, яке провів аналітичний центр Cedos за підтримки Українського культурного фонду.

Гостями заходу були Владислав Берковський - виконавчий директор Українського культурного фонду, Анна Погрібна - заступниця генеральної директорки Мистецького арсеналу, Марина Хрипун - художниця, програмна координаторка ГО «Культурні географії» та співзасновниця 665 Library, Мар’яна Куземська-Данилюк - координаторка напрямку стратегування, дослідження та освіти Інституту стратегії культури,  Катерина Русецька - співзасновниця, програмна кураторка та проєктна менеджерка громадської організації «Культура Медіальна» та Центру сучасної культури у Дніпрі. До участі в онлайн  презентації результатів дослідження долучилася завідувачка відділення економіки та права КІтУ НАУ - Леся Гаврутенко.

Під час зустрічі обговорювалися важливі питання: впливу політики і пріоритетів держави у культурі та креативності на зайнятість у цій сфері, кар'єрного розвитку зайнятих у сфері культури та креативності, основних характеристик зайнятості та умов праці у сфері, поширення подвійної зайнятості та викликів, які вона створює для зайнятих у культурі та креативних індустріях.