Міський студентський конкурс «КРАЩИЙ БУХГАЛТЕР - 2021»: нові досягнення студентів КІтУ НАУ

 

Міський студентський конкурс «КРАЩИЙ БУХГАЛТЕР - 2021»:

нові досягнення студентів КІтУ НАУ

 

21 квітня 2021 року студентка 3 курсу Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету» - Софія Головчиць взяла участь у Міському студентському  конкурсі «КРАЩИЙ БУХГАЛТЕР - 2021» серед студентів закладів фахової передвищої освіти м.Києва. Захід було організовано в Київському фаховому коледжі транспортної інфраструктури.

Основними завданнями Конкурсу бути такі:       виявлення знань та вмінь студентів закладів фахової передвищої освіти з дисциплін «Бухгалтерський облік», «Фінансовий облік» та інших суміжних дисциплін;      визначення рівня компетенції майбутніх фахівців; виявлення рівня знань студентами нормативно-правової бази, виконання аналітичних розрахунків, креативного мислення.

Наша студентка продемонструвала високий рівень підготовки, компетенції та знань у різних конкурсних завданнях, набравши, відповідно, велику суму балів, та зайняла почесне ІІІ місце у Конкурсі!

Сердечно вітаємо Софію з новими досягненнями й успіхами та щиро бажаємо високих результатів у навчанні і майбутній професійній діяльності!