Початок тижня спеціальності «Видавництво та поліграфія»

Початок тижня спеціальності «Видавництво та поліграфія»

 

Щороку, традиційно в листопаді, у Фаховому коледжі інженерії та управління Національного авіаційного університету проводиться тиждень спеціальності «Видавництво та поліграфія».

Так, і цього року, у понеділок, 16 листопада відбувся майстер-клас «Верстка журнальних видань». Студенти 4 курсу підготували актуальні та змістовні виступи щодо шляхів підвищення якості друкованих видань.     

У вівторок, 17 листопада,  тиждень спеціальності продовжився одразу двома тематичними конкурсами. Спочатку студенти взяли участь у конкурсі вітальних листівок  «З Новим роком!», під час якого учасникам заходу необхідно було створити вітальну листівку в межах певного часу, продемонструвавши теоретичні знання та практичні навички роботи в сфері графічного дизайну. Всі студенти виконали поставлені завдання, а викладачі відмітили високий професійний рівень виконаних робіт.

Особливу увагу студенти зосередили на участі у конкурсі «Мистецтво типографіки», під час якого необхідно було продемонструвати  вміння роботи з текстами та їх розміщенням на зображеннях. Дана робота має велике практичне значення, зокрема, у майбутній професійній діяльності наших студентів.

Важливо зауважити, що попереду складне завдання - обрати переможців серед здібних і талановитих студентів, імена яких будуть озвучені у п`ятницю, 20 листопада 2020 року.