Міжвузівський круглий стіл «Актуальні питання та пріоритетні напрямки розвитку сучасної науки» в КІтУ НАУ

Міжвузівський круглий стіл «Актуальні питання та пріоритетні напрямки розвитку сучасної науки» в КІтУ НАУ

 

13 листопада 2020 року у Фаховому коледжі інженерії та управління Національного авіаційного університету було проведено Міжвузівський круглий стіл «Актуальні питання та пріоритетні напрямки розвитку сучасної науки». Захід будо організовано в межах відзначення Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку (World Science Day for Peace and Development) Студентським науковим товариством за підтримки адміністрації коледжу. До участі у науковому заході долучилися студенти різних спеціальностей усіх курсів навчання коледжу та студенти Національного авіаційного університету.

 Під час круглого столу студенти обговорювали актуальні питання та пріоритетні напрямки розвитку сучасної науки, серед яких:  сучасні методи та способи захисту інформації, питання клонування, використання інноваційних технологій у біології і медицині,  сучасні рекламні заходи у торгівлі,  шляхи вирішення проблем забруднення у світі, проблема сцієнтизму у сучасному суспільстві, використання оптичних ілюзій у графічному дизайні, проблеми і перспективи розвитку економіки в цифровому суспільстві,  особливості інтелектуального бізнесу в сучасних ринкових умовах тощо.

Учасники заходу продемонстрували високий рівень знань та підготовки доповідей, зацікавленість у науково-практичному пізнанні широкого спектру актуальних проблем сучасності.

Пишаємося вами – наші найкращі студенти КІтУ НАУ!