Всеукраїнський радіодиктант національної єдності 2020 в КІтУ НАУ

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності 2020 в КІтУ НАУ

 

9 листопада 2020 року студенти, викладачі, представники адміністрації Фахового коледжу інженерії та управління Національного авіаційного університету долучилися до участі у Всеукраїнському радіодиктанті національної єдності. Загальнонаціональний диктант проводиться у День української писемності та мови, який щорічно відзначають в Україні 9 листопада.

З нагоди свята, під час прямої трансляції на телебаченні та радіо, тисячі українців, прихильників української мови по всьому світу долучаються до участі у флешмобі, основна мета якого - єднання навколо рідної мови. До участі у написанні радіодиктанту долучаються українські державні діячі, політики, митці, актори, представники наукової спільноти, різних професій, освітяни, студенти, школярі тощо.

Текст для ювілейного, ХХ-го Загальнонаціонального радіодиктанту написав письменник, видавець, лауреат Національної премії України імені Т.Шевченка – Іван Малкович, а читала у прямому ефірі відома акторка – Рима Зюбіна. Щиросердечно вдячні за організацію заходу та можливість участі у ньому!