Нові перемоги наших студентів!

 

Нові перемоги наших студентів!

Команда «NAU Stewards», до складу якої входить студент 3 курсу навчання Коледжу інженерії та управління Національного авіаційного університету, Максим Волнєйкін, здобула перемогу на Всеукраїнських змаганнях серед студентів з кіберспорту «Ukrainian University Open 2019 Winter Cup» у грі «CS:GO».

Організаторами змагань виступили «Студентська спортивна спілка України» разом з ГО «Федерація «Кіберспорт України» та за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Всеукраїнський студентський турнір  з кіберспорту в Україні проводився вдруге. До участі в ньому долучилося 86 команд з усієї Україні і тільки 4 – пройшли до фіналу, який було проведено 9 грудня 2019 року на базі Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького. Переможцем фінального туру змагань стала команда Національного авіаційного університету «NAU Stewards», до складу учасників якої входить наш студент! Своїми знаннями, вміннями, зусиллями Максим зробив важливий внесок у яскраву перемогу своєї команди! Бажаємо нашим студентам завжди досягати поставлених цілей, високих результатів і нових перемог!