Студенти КІтУ НАУ на «STARTUP DAYS»

Студенти КІтУ НАУ на «STARTUP DAYS»

 

16-17 листопада 2019 року студенти Коледжу інженерії та управління Національного авіаційного університету спеціальності «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» долучилися до участі у форумі молодіжних соціальних проектів «STARTUP DAYS» для учнівської та студентської молоді міста Києва. Захід відбувся в Міжнародному конгрес-центрі «Український дім» за ініціативи Київського молодіжного центру в партнерстві з «Коучинг Клуб».

Під час проведення заходу студенти мали можливість прослухати лекції від цікавих спікерів-професіоналів та дізналися про особливості і стан підприємництва в Україні, старту бізнесу, діалогу і взаємовідносин «бізнес-держава», специфіки та видів реклами, просування особистого бренду тощо.

Наступна серія заходів у межах форуму молодіжних соціальних проектів «STARTUP DAYS» відбудеться 7-8 грудня 2019 року, під час яких планується розкрити питання фінансової грамотності, залучення інвестицій, партнерства, особистісного розвитку, Soft Skills, нейролінгвістичного програмування тощо.