PEARSON в КІтУ НАУ: підтримка освітніх ініціатив та сприяння у запровадженні сучасних підходів до викладання англійської мови

PEARSON в КІтУ НАУ: підтримка освітніх ініціатив та сприяння у запровадженні сучасних підходів до викладання англійської мови

13 листопада 2019 року в Коледжі інженерії та управління НАУ було організовано і проведено масштабний захід - міський методичний семінар для викладачів англійської мови в коледжах на тему «Blended learning: using technology in the English classroom for teacher’s benefit».

Вітальним словом відкрив захід директор Коледжу інженерії та управління НАУ, кандидат технічних наук, доцент – Пономаренко Олександр Васильович, який зауважив, що використання нових сучасних підходів, методик і матеріалів, а також принципів змішаного навчання в сучасному освітньому процесі допомагає ефективніше викладати англійську мову для студентів, сприяє їх мотивації та інтеракції в навчальній діяльності. За підтримку освітніх ініціатив та сприяння у запровадженні сучасних підходів до викладання англійської мови директору Коледжу було вручено подяку директора представництва «Pearson» (Велика Британія) в Україні – Малигіної М.П.

Основною метою семінару, що об`єднав викладачів коледжів Києва, було формування нових знань, обмін досвідом, впровадження і популяризації нових форм і методів вивчення англійської мови серед студентів. Захід для викладачів провела методист Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education, практикуючий викладач англійської мови (кваліфікація CELTA), сертифікований екзаменатор Pearson Tests of English - Юлія Киянець. Учасники отримали цінні методичні поради щодо ефективного поєднання класичних принципів аудиторного навчання та новітніх методик застосування онлайн платформ.