ЗНАЙОМСТВО З МИНУЛИМ та СУЧАСНИМ В АВІАЦІЇ

 

ЗНАЙОМСТВО З МИНУЛИМ та СУЧАСНИМ В АВІАЦІЇ

 

         До Дня авіації та космонавтики в коледжі було сплановано проведення екскурсій для студентів - першокурсників в Музей авіації НАУ. Класний керівник Іщак О.В. разом зі студентами своєї групи 105 – ФБС відчули вміле формування працівниками музею у підростаючого покоління розуміння нерозривного взаємозв'язку минулого, сучасного і майбутнього України.

          Молодь дізналася, що тепер Музей експонує понад 90 зразків авіаційної техніки, більша частина яких використовується для навчання курсантів та студентів НАУ. Експозиція постійно поповнюється новими зразками літальних апаратів, авіадвигунів, агрегатів та відповідного авіаційного озброєння, завдяки чому Державний музей авіації є найбільшим технічним музеєм в Україні і на даний час посідає високе шосте місце у світовому рейтингу авіаційних музеїв CNN.

Було приємно почути, що матеріали експозиції музею, популяризуючи досягнення навчального закладу, розкриваючи перспективи перед молодою людиною, що навчається у ньому, дають можливість усвідомити студентам, що Національний авіаційний університет став частиною їхнього життя, їм поповнювати його здобутки.