Панельна дискусія «Сучасні технології у комп’ютерному дизайні та поліграфії»

17 листопада 2017 року в КІтУ НАУ відбулась панельна дискусія в рамках тижня «Комп’ютерного дизайну та поліграфії». На цей раз в якості експертів стосовно важливих питань у сфері графічного дизайну та комп’ютерних технологій виступили студенти спеціальності КОІ.

            Так, Костенецька В. розповіла про особливості обробки текстової інформації та верстки видання, поділившись особистим досвідом такої роботи під час виконання курсового проекту з дисципліні «Обробка текстової інформації».

            Значну увагу викликав виступ Кулініч О., яка презентувала доповідь, присвячену роботі у графічних програмах на планшетному комп’ютері, принагідно продемонструвавши свої власні роботи та зробивши акцент на деяких цікавих професійних моментах.

            Питанням візуальних комунікацій та інфографіки були присвячені виступи Шишуєвої Ю. та Мехтієвої С., які цікавляться даною проблематикою та втілюють ідеї у практичних роботах під час навчального процесу.

            Цікавим був виступ Конькової Л., яка у своїй доповіді торкнулася особливостей роботи над розробкою фірмового стилю компанії, над яким вона працювала під час створення курсового проекту з  дисципліни «Фірмовий стиль».