Відкриття VIII Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації

24 травня в Промислово-економічному коледжі НАУ відбулося святкове відкриття VIII  Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації.
З усіх куточків неозорої України до нашого навчального закладу приїхали студенти-переможці ІІ етапу обласних олімпіад та їх викладачі. В святковій залі гостей вітали проректор з корпоративного управління НАУ, кандидат географічних наук Шульга В. П., голова Спілки обласних рад директорів ВНЗ I-II рівнів акредитації України, кандидат філософських наук Похресник А. К., головний спеціаліст Інституту модернізації змісту освіти МОНУ Котоловець Л. О. Дуже тепло всі присутні в залі сприйняли слова директора  коледжу, кандидата технічних наук, доцента, лауреата Премії Верховної Ради України для молодих вчених, лауреата Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування Пономаренка О. В. Привітавши гостей, він передав слово Шовкуну Максиму, студенту гр. 207-РПЗ, який переміг в олімпіаді 2016 року.
Викладач коледжу Лещинський О. Л., кандидат фізико-математичних наук, доцент, голова міського об’єднання викладачів математики ВНЗ I-II рівнів акредитації м. Києва познайомив присутніх з членами організаційного комітету. Виступи були пересипані піснями про Батьківщину та популярними англійськими творами, сучасними танцями та музичними композиціями. Ведучі від імені всього колективу запросили до коледжу в гості. “В будь-який час ми будемо вам раді”,- звернулись вони до усміхнених гостей.