Екскурсія на поліграфічне підприємство «Київська офсетна фабрика»

23.03.17 відбулася екскурсія на поліграфічне підприємство «Київська офсетна фабрика» для студентів спеціальності Комп’ютерна обробка інформації (група 211-КОІ) разом з викладачем циклової комісії КОІ Соболєвою Н.І. та головою циклової комісії Родіоновим П.Ю. Проведена екскурсія мала навчальну мету, адже відвідання поліграфічних підприємств дозволяє студентам закріпити отримані знання, побачивши безпосередньо у роботі друкарське обладнання,  що є надзвичайно цінним для майбутніх фахівців. 
Дане підприємство уже декілька десятиріч  займається друком бланкової продукції для вітчизняних та зарубіжних підприємств, має у своєму розпорядженні сучасне обладнання, дизайн-студію та висококваліфіковані кадри.
Під час відвідання поліграфічного підприємства студенти мали змогу подивитися, як на практиці  функціонує підприємство, переглянути у роботі різноманітне друкарське устаткування, задати питання або поспілкуватися з працівниками підприємства, що проводили дану екскурсію. 
Дякуємо співробітникам підприємства  «Київська офсетна фабрика» за надзвичайно цікаву екскурсію, за продемонстроване у роботі обладнання, цікаві розповіді та увагу, що вони приділили нашим студентам.