Захист дипломних проектів спеціальності 5.05150103 «Комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації».

23 лютого 2017 року у стінах Промислово-економічного коледжу відбувся захист дипломних проектів студентів спеціальності 5.05150103 «Комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації».
Державна екзаменаційна комісія по захисту дипломних проектів працювала в складі: голова комісії – Бородуліна Л. В., виконавчий директор консорціуму «Астек», Родіонов П.Ю. – к.е.н., голова ЦК КОІ, викладачі ЦК КОІ Титок І. В. та Соболєва Н. І., заст. директора з навч. роботи Родіонова О.В., а також зав. відділенням комп’ютерного дизайну та бакалаврату, к.е.н. Крайчак Є. В. 
Комісія розглянула 20 студентських робіт, серед яких необхідно виділити книгу, присвячену історії України, що додатково мала великий об’єм ручної праці, виконаної Сфіковою О., книжку для дітей з вадами зору, що була створена Горобінською О., а також пізнавальну книгу для дітей, зроблену Авад А. Також слід звернути увагу на велику кількість проектів, спрямованих на розробку рекламної, сувенірної продукції та настільних ігор. 
Члени комісії високо оцінили роботи студентів, відмітивши їх високий професійний рівень, продемонстрований під час дипломного проектування, а також звернули увагу на актуальність та потенційну затребуваність на ринку запропонованих проектів.