Екскурсія до Будинку Уряду України

16  лютого 2017 року студенти груп 212-П та 113-П разом з викладачем Титок І.В. та класним керівником Адамчик М.Р. відвідали Будинок Уряду України.
 
Тригодинна оглядова екскурсія розпочалася з  прогулянки «коридорами влади» Будинку Уряду України, де студенти побачили внутрішню організацію роботи цієї структури та мали змогу побували в малому і великому залах засідань, дізналися про особливості функціонування Кабінету Міністрів України.
 
Після цього студентам було продемонстровано експозиції Музею історії урядів України, де вони дізналися про діяльність урядів, що діяли на території сучасної України від 1917 року до наших днів. Студенти мали змогу ознайомитись з матеріалами, пов’язаними з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема з копіями документів, нагород та фотознімками.
 
Окрім цього, був продемонстрований унікальний фільм з архівних відеоматеріалів Будинку Уряду, де відображено історію формування та політики урядів України, показано кадри з життя Михайла Грушевського, Павла Скоропадського та Микити Хрущова.
 
Екскурсія до Будинку Уряду України була надзвичайно корисною та інформативною.