VIII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті»

25 жовтня 2016 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся VIII Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та IV Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu». 
На міжнародному освітньому форумі, як на професійному представницькому заході галузі освіти України, були представлені: виставка національних ВНЗ, наукових установ, обласних і міських органів управління освітою, професійно-технічних навчальних закладів і науково-методичних центрів, загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних закладів освіти; виставка закордонних навчальних закладів, освітніх агенцій і міжнародних представництв; виставка виробників і постачальників сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень. Тут відбулися також науково-практичні конференції, круглі столи, семінари, презентації, майстер-класи; конкурси.
Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету прийняв активну участь в презентації кращих навчальних закладів Украйни. Делегацію представляли секретарі відділень Кунда В.В. та Адамчик М.Р. разом зі студентами старших курсів.
Серед відвідувачів форуму були учні ЗНЗ, їхні батьки, вчителі. Вони отримали інформаційно-рекламну продукцію, поспілкувалися з представниками коледжу, отримали відповіді на запитання.
Представництво на форумі ПЕК НАУ було організовано на запрошення і за підтримки директора Інституту довузівської підготовки НАУ, професора Муранової Н.П.