"Ярмарок професій" у м. Бровари

22 вересня 2016 року Промислово-економічний коледж Національного авіаційного університету разом викладачами університету  прийняв участь у «Ярмарку професій», що проводив Броварський районний центр зайнятості.
Делегацію від коледжу очолила завідуючий відділення інформаційних технологій Столяренко А.Л.
Понад 300 старшокласників із ЗНЗ міста та району були запрошені поповнити у майбутньому студентські лави нашого коледжу. Абітурієнти дізналися про особливості вступу та навчання; перелік спеціальностей та спеціалізацій; курси підготовки до вступних іспитів; можливість отримання додаткових балів до загального рейтингу при вступі та організацію студентського самоврядування і дозвілля. Всім учасникам заходу були вручені рекламні буклети.
Викладачі завітали також до двох загальноосвітніх навчальних закладів м. Бровари, де мали нагоду безпосереднього спілкування з учнями 9-11 класів та вчителями. Старшокласники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з викладачами та дізнатися про діяльність коледжу  та університету.
Висловлюємо подяку директору Інституту довузівської підготовки НАУ Мурановій Н.П. за допомогу в організації та проведення профорієнтаційних заходів.
А випускників шкіл Броварського району ласкаво запрошуємо на навчання до нашого коледжу!