REX 2016 Т-REX 2016

20 - 22 вересня у Києві відбулася двадцята міжнародна виставка REX 2016 та  Т-REX 2016  — наймасштабніша подія України у сфері реклами, маркетингу та устаткування для виготовлення рекламної продукції.
Випереджаючи прогнози Всеукраїнської рекламної коаліції про двадцятивідсотковий ріст рекламного ринку цього року, REX 2016  демонструє 45% - ве зростання як за кількістю учасників, так і за площею експозицій. На виставці понад 125 компаній представили новинки у сферах рекламно-сувенірної продукції, корпоративної символіки, P.O.S., візуальних комунікацій, обладнання, Ambient Media, Digital-технологій, handmade-сувенірів.
У самостійну експозицію REX SIGN цього року виріс напрямок візуальних комунікацій, один з найбільш активних на сьогодні сегментів рекламного ринку України. Стендова участь компаній буде підтримана конкурсом візуальних рішень WOW, урочистим нагородженням переможців та Всеукраїнською конференцією візуальної індустрії.
Студенти коледжу спеціальності «Комп’ютерна обробка інформації» разом з завідувачем відділення комп’ютерного дизайну та бакалаврату Крайчаком Є.В. та головою циклової комісії Родіоновим П.Ю. традиційно відвідали виставку. Звичайно для другокурсників, що вперше прийшли на цю подію, вражень було безліч, на них чекали несподівані приємні сюрпризи та подарунки від учасників виставки. А старшокурсники після вивчення низки фахових дисциплін цікавилися вже суто професійними новинками в галузі індустрії реклами.
Також студент мали можливість особисто поспілкуватися з гуру реклами України, прийняти участь у майстер-класах, конференціях, позмагатися у конкурсах!
Відвідування виставки принесло море позитивних емоцій і буде сприяти підвищенню професійної майстерності майбутніх фахівців!